Twitter 256x256 pixel icon fb small

Victor de Verkenner

Op de Botter vinden we het belangrijk dat de kinderen zich veilig en vertrouwd in onze school voelen. En we willen er zo vroeg mogelijk mee beginnen om dit gevoel aan kinderen te geven. Daarom zijn we een groep gestart voor drieënhalf jarige peuters die bij ons zijn ingeschreven. Deze kinderen mogen op woensdagochtend in de groep van Victor de Verkenner komen. De peuters van Victor de Verkenner maken spelenderwijs kennis met de Botter, dit doen zij onder leiding van een pedagogisch medewerker van Yes!Kinderopvang en een vrijwilligerster. Ze spelen samen in hun groep, gaan op bezoek bij de kleuters, verkennen het schoolplein en het speellokaal en maken kennis met de kinderen en juffen van de Botter.  
De Verkenners hebben zelfs een mascotte: Victor. Een leergierig en speels aapje dat de kinderen meeneemt in de nieuwe wereld van de basisschool.
Als u meer wilt weten over Victor de Verkenner dan kunt u hierover contact opnemen met Debby Wernke: dDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Op de website van Victor de Verkenner komt u ook meer te weten over deze activiteit www.victordeverkenner.nl

 

IMG 2631

   

06-Yes Kinderopvang

 

 

 

LOGO-De Verkenners-02

 

     

Stichting Bram Ridderkerk02

   

Botter

 

DESIGN_BY