Centrum voor Jeugd en Gezin

Centrum voor Jeugd en Gezin

Aan de school van uw kind zijn een jeugdverpleegkundige en een jeugdarts van het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Ridderkerk verbonden. De jeugdverpleegkundige en de jeugdarts zien u en uw kind een aantal keer op het CJG. Via deze link vindt u een overzicht van de contactmomenten binnen het Centrum voor Jeugd en Gezin.

Ondersteuningsteam op school
Het zorgteam is een overleg met verschillende deskundigen en verbonden aan de school. Afhankelijk van de vraag kan de school de jeugdverpleegkundige van het CJG uitnodigen om deel te nemen aan het zorgteam.

Vragen?
Heeft u een vraag? Neem dan contact op met het CJG Ridderkerk, telefoon 088 – 20 10 000 of een van de andere contactmogelijkheden. Zij kunnen u in contact brengen met de jeugdarts of de jeugdverpleegkundige die aan de school verbonden is.

Alles onder één dak
Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) is dé plek waar ouders, verzorgers, kinderen, jongeren en professionals terecht kunnen met vragen over gezondheid, opvoeden, opgroeien en verzorging. Als u het nodig vindt, biedt het CJG u en uw kind (van -9 maanden tot 18 jaar) ook advies en ondersteuning. Er werken jeugdartsen, jeugdverpleegkundigen, doktersassistenten, pedagogen en andere deskundigen om samen met u gezond en veilig opvoeden en opgroeien mogelijk te maken. Ga voor meer informatie over het CJG, privacy of voor opvoedinformatie naar onze website www.cjgridderkerk.nl.

Meer informatie

Telefoon: 088-2010000
E-mail: info@cjgrijnmond.nl
Website: www.cjgridderkerk.nl

Scroll naar boven